De canadiske Rocky Mountains

naamansen.com eRejsebøger

naamansen bøger

De canadiske Rocky Mountains. Guide til Banff, Jasper og Yoho nationalparker

 

Kilometer for kilometer guide til de enestående landeveje gennem de klippefyldte bjerge i Banff, Jasper og Yoho nationalparker. Samtidig opfordrer forfatteren til, at du stiller bilen og bevæger sig til fods ud i den storslåede natur i Canadas vestligste provinser: Alberta og British Columbia. Den giver inspiration til lettere gåture, til vandreture af et par timers varighed og til krævende vandringer over flere dage.

De canadiske Rocky Mountains. Guide til Banff, Jasper og Yoho nationalparker indeholder et væld af information om de enkelte køreture og vandreruter, ligesom den oplyser om seværdigheder, dyreliv, historie, overnatningsmuligheder og meget mere.

For første gang på dansk en omfattende og detaljeret guide til nationalparkerne Banff, Jasper og Yoho i de canadiske Rocky Mountains.

af

Arne Tubæk

Naamansen

 

Udgivet i 2004.

Udgivet af MyPlanet MultiMedia.

ISBN-10 87-90660-04-8

ISBN-13 978-87-90660-04-8

95 sider i lommeformat.

Vejl. udsalgspris: kr. 99

 

  • informationer om parkerne
  • kilometer for kilometer guide til landevejen
  • forslag til aktiviteter
  • forslag til vandreture
  • informationer om camping og vandrehjem
  • kort

Tag gennem nogle af de smukkeste steder på jorden: Banff, Jasper og Yoho parkene. De er fyldt med sneklædte bjergtinder, isbræer, gletschere, varme kilder, larmende vandfald, brusende floder, rolige turkisgrønne søer og masser af dyr.

Køb bogen her

 

NU som e-Bog:

Rocky Mountains i Canada.

Guide til Banff, Jasper og Yoho nationalparkerne.

 

106 sider omfattende og detaljeret guide til nationalparkerne i de canadiske Rocky Mountains. Fyldt med kort, informationer om parkerne, kilometer for kilometer guide til landevejene og seværdigheder, forslag til aktiviteter, forslag til vandreture samt informationer om camping og vandrehjem.

 

2014 opdateret elektronisk udgave af de seneste ti år storsælgende guide klassiker om parkerne. e-udgaven har flere sider og mange flere flotte farvebilleder til inspiration, når rejsen går til et af de smukkeste steder på jorden.

 

E-Bog udgaven kan købes på