Det sydvestlige USA i forruden

naamansen.com eRejsebøger

naamansen bøger
Bog: Det sydvestlige USA i forruden

Det sydvestlige USA i forruden. Rejseessay fra Arizona, Californien, Colorado, Nevada, New Mexico og Utah

 

En personlig skildring af en rejse gennem Det sydvestlige USA i forruden. En personlig skildring af en rejse gennem det sydvestlige USA, med stop i bl.a. San Francisco, Solvang, San Diego, LA, Disneyland, Las Vegas, Monument Valley, Sandt Fe og Grand Canyon.

Essay fra en 5.909 km lang rejse gennem seks stater i det sydvestlige USA: Arizona, Californien, Colorado, Nevada, New Mexico og Utah.

af

Arne Tubæk

Naamansen

 

Udgivet i 2001.

Udgivet af MyPlanet MultiMedia.

ISBN-10 87-90660-02-1

ISBN-13 978-87-90660-02-4

112 sider.

Vejl. udsalgspris: kr. 129

 

Det skrev læserne:

Min kommentar til bogen. Øv, det var jo den, som jeg ville have skrevet. Det vil jeg stadig. Ellers må man jo nok erkende (efter to gennemlæsninger på fem dage), at den fænger. Godt, levende fortalt og særdeles informativ.

Henrik Petersen.

 

Stor ros til bogen. Fornøjelig læsning, lige til at gå til. Gode tips og råd. Som at genopleve dele af min egen USA-tur for 11 år siden. Det var som at være der igen.

Birgitte M. Jensen.

Køb bogen her

 

Udsolgt fra forlaget, men der udkommer en redigeret e-bog udgave i løbet af foråret 2014.

Læs mere om den kommende e-bogs udgave: USA i forruden.

 

Anmeldelse:

"Hånden rykker uvilkårligt ud mod telefonen for at ringe til rejsebureauet efter endt læsning af bogen, som er en slag dagbog over 24 dages bilrejse gennem seks stater i det vestlige USA: Californien, Arizona, New Mexico, Colerado, Utah og Navada. Bogen vil være en stor inspirationskilde for enhver type USA-rejsende, både dem, der skal derover for første gang og dem, der har været der 10 gange før."

Allan Graubæk, Politiken.